пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

Моя майбутня професія - вихователь дошкільного навчального закладу


Результат пошуку зображень за запитом "професія вихователя"
У світі налічується понад 40 тисяч професій. Як знайти ту єдину, свою, щоб їй служити і приносити користь людям, суспільству?

Я хочу стати вихователем дитячого садка, тому що я люблю спілкуватися з дітьми, грати, працювати з ними, дарувати дітям свято.

Головна якість, якою повинен володіти вихователь - це любов до дітей, вміння їх зрозуміти, допомогти їм. Педагог дошкільного навчального закладу повинен бути освіченим, чуйним, делікатним, з щедрою душею і люблячим серцем.

Це дуже важлива професія. Від того, як правильно і наскільки швидко вихователь знайде підхід до кожної дитини, залежить, яким буде процес навчання та виховання, а від того яким буде процес навчання, виховання, процес взаємодії вихователя та дітей залежить ким будуть діти в майбутньому.
Педагог повинен багато знати і вміти, володіти педагогічними знаннями, вміти знаходити підхід до дітей та кожної дитини зокрема. Він повинен ознайомити дітей з різними видами мистецтва, ознайомити з основними явищами природи, навколишнім середовищем. 


Зовнішність вихователя так само важлива, вона відіграє не останню роль у вихованні дітей. Він повинен бути привабливим, охайно одягнений, веселий, з почуттям гумору. Так само і його мова впливає на виховання дітей. Вихователь не повинен використовувати в своїй промові слова - паразити, лайливі слова.

Вихователь повинен вміти спілкуватися з батьками дітей і дарувати радість оточуючим людям.

Мені дуже хочеться працювати в дитячому садку, і я постараюся виконати свою мрію.
Результат пошуку зображень за запитом "професія вихователя"

Немає коментарів:

Дописати коментар